

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Запретвайте ръкави, тази година на Великден ще си направите домашни козунаци
Чудно мека и пухкава пита, която се приготвя с малко продукти и с много любов
Най-вкусните мъфини в света стават по този начин
Винаги става много сполучлив, пухкав и най-важното – вкусен
Това е материал, който не може да се почиства и пере и затова често е заразен с микроби и бактерии
С тази рецепта няма да сгрешите, най-сполучливата е
За да приготвите най-добрата баница, не е нужно да добавяте никакви скъпарски съставки, а само да нарежете корите на ивици и да ги нагънете в сместа, като ги напоите добре
Празникът става още по-вкусен, ако сами сме си приготвили сладкия обреден хляб
Ако желаете да имате бързо направен домашен козунак – ето един вариант
С рецептата може да се справи и начинаещият кулинар